Topo leren zoals op school.

De topografie van Nederland, Europa en zelfs de hele wereld? Je kunt het allemaal oefenen. Net als op school. En met alle beloningen die je voor je inzet krijgt, wordt leren pas echt leuk!
De topografie van Nederland, Europa en zelfs de hele wereld? Je kunt het allemaal oefenen. Net als op school. En met alle beloningen die je voor je inzet krijgt, wordt leren pas echt leuk!

Topo leren zoals op school.

De topografie van Nederland, Europa en zelfs de hele wereld? Je kunt het allemaal oefenen. Net als op school. En met alle beloningen die je voor je inzet krijgt, wordt leren pas echt leuk!


Probeer topo-oefenen voor groep 5 t/m 8 gratis uit!


Haal alles uit onze websites met een oefenpakket!

De voordelen van een oefenpakket op een rij

Voor kinderen
 • Onbeperkt oefenen op alle sites van Junior Einstein
 • Ongestoord opgaven maken, geen reclame tussendoor
 • Al je resultaten worden bewaard
 • Meer dan 3000 video’s met heldere uitleg
 • Sterren, plaatjes en medailles verdienen
 • Uitgebreide rapporten
 • Heldere, overzichtelijke oefenomgeving
Voor ouders
 • Gratis ouderaccount
 • Inzicht in voortgang d.m.v. overzichtelijke rapportages
 • Slimme weektaakmodule
 • Gemotiveerde kinderen door leuke beloningen
 • Sluit naadloos aan bij bestaande lesmethoden
 • Indeling volgens de SLO leerdoelen


Verdien plaatjes en medailles voor jouw eigen prijzenkast!

Met iedere oefening die je maakt kun je een plaatje verdienen. Heb je een onderdeel bijna af dan win je misschien wel een medaille! Doe goed je best en voor je het weet heb je een prijzenkast vol. Zo wordt leren nog leuker!


Het rapport; in één oogopslag zien hoe goed je hebt gepresteerd.

Met een oefenpakket worden al je resultaten opgeslagen. Jij en je ouders kunnen ze terugzien in het rapport. Zo zie je eenvoudig wat je voortgang is, wat je goed beheerst, maar ook waar je nog wat op moet oefenen. Zo oefen je niet alleen leuk, maar ook effectief!Al je antwoorden worden opgeslagen. Zo zie je wat je goed of fout hebt gedaan!

In het resultatenoverzicht kun je al je antwoorden terugzien. Zo zien jij en je ouders/leerkracht snel waar er problemen zijn en wat er precies fout gaat. Zo kun je precies die uitleg krijgen die je verder helpt.


Gericht oefenen op je eigen niveau met de weektaak.

Het kan best lastig zijn om te kiezen wat je gaat oefenen, er zijn tenslotte enorm veel onderwerpen en opdrachten in onze sites. Daarom hebben we de weektaakmodule voor je gemaakt. Met de weektaak kunnen je ouders iedere week oefeningen voor je klaar zetten, precies toegesneden op jouw niveau.
Ik ben heel blij met het programma. Mijn kleinkinderen en kinderen van mijn naschoolse opvang zijn met grote stappen vooruit gegaan. Ze voelen zich nu beter in de klas.

Lillian Domacassé
Bonaire
Vorige week hebben mijn man en ik dit programma aangeschaft voor onze zoon. Werkelijk onze complimenten. Wat een geweldig programma.

Melanie van der Gastel
Maastricht
Taal-oefenen.nl heeft mijn dochter Asha enorm geholpen. Mede door deze website heeft zij boven haar verwachte citoscore gescoord.

Yasmin Bayoumy
Purmerend


Junior Einstein in „Wist je dat?”

In het tv-programma „Wist je dat” van RTL 4 (20-9-2014) vertellen Olivia en Juf Manon van basisschool de Windroos aan presentator Koert-Jan waarom ze graag met de websites van Junior Einstein werken.

Bekijk de video


Méér dan 3.000 video's met duidelijke uitleg helpen je op weg.

Wat doe je op school als je niet weet hoe je verder moet met een opgave? Je vraagt je meester of juf om uitleg, waarna je weer verder kan werken. Op de websites van Junior Einstein zijn bij heel veel vragen video’s beschikbaar. Hierin legt een juf of meester uit hoe je de opgave kunt maken, net als op school.


Honderden artikelen over allerlei onderwerpen.

Sommige onderwerpen zijn lastiger onder de knie te krijgen dan andere. Daarom hebben we honderden artikelen gemaakt met heel uitgebreide uitleg over onderwerpen waar veel vragen over zijn. Klokkijken, breuken, werkwoordspelling - om een paar belangrijke te noemen - zijn nu beschikbaar, maar op korte termijn komt er nog veel meer.Enorm aanbod aan opgaven voor elk niveau.

Onze websites bevatten meer dan 250.000 vragen. Van heel makkelijke vragen voor begin groep 2 tot extreem ingewikkelde vraagstukken voor groep 8 - en alles daartussenin. Allemaal ingedeeld in duidelijke categorieën en moeilijkheidsgraad per groep. Zo kun je altijd op je eigen niveau oefenen en goede resultaten halen.

Wat is het verschil met gratis oefenen?

Met oefenpakket vs Gratis oefenen
 
Onbeperkt oefenen
 
 
Je resultaten worden bewaard
 
Toegang tot vragen per onderwerp
 
aardrijkskunde-oefenen.nl
 
 
begrijpend-lezen-oefenen.nl
 
 
citotoets-oefenen.nl
 
 
de-tafels-oefenen.nl Enkele vragen per dag
 
geschiedenis-oefenen.nl
 
 
natuur-en-techniek-oefenen.nl
 
 
rekenen-oefenen.nl Enkele vragen per dag
 
taal-oefenen.nl Enkele vragen per dag
 
topo-oefenen.nl Enkele vragen per dag
 
verkeer-oefenen.nl Enkele vragen per dag
Motivatie
 
Sterren verdienen
 
 
Plaatjes sparen
 
 
Medailles winnen
 
Uitleg en ondersteuning
 
Uitlegvideo's
 
 
Artikelen met toelichting
 
Functies voor ouders
 
Gratis account voor ouders
 
 
Uitgebreide rapportages
 
 
Gebruikersbeheer
 
 
Weektaakmodule
 


Overtuigd van de voordelen van een oefenpakket?


Nu bestellen